середу, 15 серпня 2018 р.

Форум-театр. Нові зустрічі.


 23 і 30 червня у бібліотеці № 30 пройшли чергові заняття з Форум-театру. Відвідувачами і учасниками заходу стала постійна група, що складається з читачів і співробітників бібліотеки. Провела тренінги практичний психолог, керівник проекту і тренер Форум-театра Наталія Гунькина. Під керівництвом психолога, група програвала театральні вистави у різних жанрах, а також виконувала вправи, спрямовані на подолання власних страхів і комплексів, які заважають жити повноцінним життям.

Після закінчення тренінгів, Наталія Гунькина запропонувала учасникам групи зіграти в цікаву терапевтичну гру "Дерево пізнання". Гра дає можливість розглянути істинну причину нашого занепокоєння і відповісти на будь-які свої питання - бізнес, особисті стосунки, депресія, здоров'я. Можна розглянути минуле, сьогодення, майбутнє. Проглянути будь-яку ситуацію і побачити власні ресурси для її успішного розвитку - побачити помилкові моделі поведінки і змінити їх, вплинути на сценарій розвитку подій і скоректувати своє майбутнє. Під час гри у людини є можливість не лише проглянути можливий варіант розвитку ситуації, але і вплинути на нього!
Усім членам групи дуже сподобалася гра "Дерево пізнання". Кожен учасник групи мав можливість сам відповісти на свої питання за допомогою гри. Гра - лише шлях, через який ми в глибині своєї душі і серця проходимо трансформацію і знаходимо відповідь на своє сокровенне питання. Враження від такого корисного зайняття у усіх залишилися найсильніші, яскравіші і позитивніші.

Немає коментарів:

Дописати коментар