суботу, 9 червня 2018 р.

Світ сучасного роману


26 травня в бібліотеці № 30 був проведений бібліофреш «Світ сучасного роману». Захід відвідали члени клубу «Кнігоман» і постійні читачі бібліотеки.
Бібліотекар Ніна Удалова розповіла читачам про те, що являє собою сучасна література. Вона зазначила, що сучасний роман - це дзеркало нашої епохи, адже книги сучасних авторів є прямою відповіддю на події стрімкого часу. Описувані ситуації, долі персонажів і питання, які піднімаються в них, близькі кожному з читачів.


Потім, бібліотекар провела бібліографічний огляд новинок літератури. Ніна Удалова познайомила читачів з новими виданнями, представленими на книжковій виставці. Слухачам цікаво було дізнатися про нові романи Олени Михалкової «Попелюшка і дракон», «Парі з морським дияволом», Дарини Дезомбре «Тіні старої квартири», Інни Бачинської «Кроки по воді», Ірини Мельницькою «Фамільний оберіг», Марії Метлицького «Її останній герой», «Шарик повернеться», Ольги Володарської «Він би віддав життя », «Місячний демон», Тетяни Полякової «Вона в моєму серці», Євгенії та Антона Грановських «Сон з четверга на п'ятницю», «Кінець шляху».
Для любителів любовних романів з'явилися новинки книг Нори Робертс «Ключ істини» і Марі-Бернадетт Дюпюї «Лики ревнощів».

А для читачів, що вважають за краще літературу сучасних авторів в жанрі фентезі та детективу з'явилися новинки Джеймс Роллінс «Око бога», Роберта Гелбрейта «Поклик зозулі», «Шовкопряд», Олівера Пётча «Дочка ката», Олени Петрової «Прокляте везіння», Кіри Ізмайлової «Міська магія », Яни Алексєєвої «Сестра року», Карини Дьомін «Наша світлість », Мілени Завойчинського «Вища школа бібліотекарів »та інші книги.
Після закінчення огляду книжкових новинок, співробітник бібліотеки звернула увагу присутніх на те, що читати новинки сучасної літератури вважається хорошим тоном. Адже це захоплюючий спосіб залишатися в курсі останніх світових тенденцій в світі політики, антропології, етнографії, мистецтва.

Книги заспокоюють, дарують яскраві емоції, допомагають краще розуміти себе та інших, а іноді навіть здатні змінити наше життя.
Всім відвідувачам заходу дуже сподобався бібліофреш і вони із задоволенням взяли почитати додому книжкові новинки улюблених жанрів сучасних авторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар