четвер, 31 січня 2019 р.

Правова допомога


25 січня в бібліотеці № 30 відбулася юридична консультація «Правова допомога». Захід відвідали бібліотекарі, читачі і гості бібліотеки.

Безоплатну юридичну консультацію для всіх бажаючих надала Валерія Цап, начальник відділу правопросвітництва Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової правової допомоги.

Валерія Цап спочатку прочитала аудиторії коротку лекцію на тему «Спадщина». А потім відвідувачі заходу задавали питання юристу на хвилюючі їх теми такі, як права членів сім'ї на спадок, борги за іпотекою, шлюбно-сімейні відносини та інші.

 

Слухачі аудиторії були дуже задоволені отриманою інформацією. Вони були щиро вдячні Валерії Цап за отримані знання і правову допомогу у вирішенні їхніх питань.

По завершенні заходу, завідуюча бібліотекою Ірина Нерубащенко і Валерія Цап домовилися про подальшу співпрацю з надання юридичної консультації працівниками із Третього одеського місцевого центру центру з надання безоплатної вторинної правової правової допомоги відвідувачам бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар