середу, 16 січня 2019 р.

У світі непрочитаних книжок


22 грудня в біблиотеці № 30 відбулося бюро літературних новинок «У світі непрочитаних книжок». Захід відвідали члени клубу «Книгоман» і постійні читачі бібліотеки.
Бібліотекар Ніна Удалова презентувала книжкову виставку «У світі непрочитаних книжок» і провела для читачів літературний огляд. Читачі з цікавістю дізналися про літературні новинки, які недавно з'явилися в бібліотеці.

Слухачам цікаво було дізнатися про нові романи Сьюзен Коллінз «І спалахне полум'я», Софі Кінселли «Шлюбна ніч», Галини Куликової «Одні заручини на трьох».
А новинки в жанрі детекива, містики, фантастики та фентезі – Грановські «Не дивися їй в очі», «Іероглоф смерті», Ева Хансен «Колір болю. Оксамит», Олівер Петч «Дочка ката», Мері Хіггінс Кларк «Не кради мої роки», Ганна Гаврилова «Щастя раптом, або Історія маленького дракона», Валерія Леман «Шекспір повинен померти», Ксенія Баженова «Вбити свого дракона», Ганна Данилова «Гріх і трошки ніжно», Андрій Васильєв «Архіпелаг. Шестеро в піратських широтах», Антон Чиж «Смерть чоловікам», Андрій Ромм «Ти – моє сузір'я», Кевін Алан Мілн «Дев'ять уроків», Олена Петрова «Прокляте везіння», Крістофер Карлссон «Невидимка з Салема», Грем Хенкок «Вузол часів».
Бібліотекар порекомендувала всім бажаючим почитати ці цікаві книги, відзначила, як чудово, що в бібліотеці є такі книжки, які заспокоюють, дарують яскраві емоції, допомагають краще розуміти себе та інших, а іноді навіть здатні змінити наше життя.
По завершенні огляду, співробітник бібліотеки відзначила, що книга в класичному розумінні цього слова завжди буде користуватися популярністю у тих читачів, які вважають за краще вдаватися до улюбленого заняття вдома, під ковдрою, але не в метро, магазині або черзі. Ніна Удалова звернула увагу читачів також на те, що, незважаючи на розвиток сучасних технологій, скачати в електронному вигляді, все ж, можна далеко не кожну книгу.
Всім відвідувачам заходу дуже сподобався цей цікавий захід і вони із задоволенням взяли почитати додому книжкові новинки улюблених жанрів сучасних авторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар