пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

Вічне слово Шевченка


06 березня в геріатричному будинку-інтернаті для людей похилого віку співробітники бібліотеки № 30 організували літературне свято «Вічне слово Шевченка», присвячене 205-ій річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка.

Завідуюча філією Ірина Нерубащенко привітала аудиторію з нагоди 205-річчя від Дня народження Т.Г. Шевченка. Вона розповіла аудиторії про життя і творчість українського генія, про його роль в літературі, образотворчому мистецтві та суспільно-політичному процесі.

А далі, для слухачів виступили постоялець будинку-інтернату Ніна Губарєва і читачка бібліотеки Ольга Девак. Вони красиво і талановито читали вірші Тараса Шевченка, а також розповідали цікаві факти з його особистого життя.

Під час заходу були представлені відеоролики про цікаві факти з життя Тараса Шевченка і з гарними, мелодійними піснями з поезії Шевченка.

Підсумком літературного свята і приємним сюрпризом для всієї аудиторії від бібліотеки стала акція «Література в подарунок». Бібліотекарі подарували слухачам книги різних жанрів, а також підшивки цікавих і пізнавальних газет.

Захід, який пройшов в теплій і святковій атмосфері, всім дуже сподобався.

Немає коментарів:

Дописати коментар