четвер, 17 серпня 2023 р.

“Стиглі грони кохання”

 



Кохання, як у книжках... Хто ж не мріяв про таке хоч раз? Це почуття споконвіку було рушійною силою для творців, в тому числі для письменників. Важко уявити скільки б літературних шедеврів ми не отримали, якби не справжнє кохання.

17 серпня у бібліотеці-філії №30 пройшов літературний диліжанс “Стиглі грони кохання”, присвячений сучасній романтичній прозі.

Бібліотекар Ніна Удалова презентувала виставку та розповіла про книги, які користуються неабиякою популярністю серед читачів. Особливої уваги удостоїлися твори письменниць: Бертріс Смолл, Джоджо Мойєс, Ірен Роздобудько та Елізабет Гілберт. Їх романи, наповнені любов’ю та пристрастю, по праву вважаються бестселерами та здобули прихильність багатьох жінок та чоловіків.

На виставці також були представлені такі видання: Кейт Мосс “Лабіринт”, Люко Дашвар “Молоко з кров’ю”, Зоя Казанжи “Щось таке, як любов” та ін.

Бібліотекарка зацікавила розповіддю слухачів та запропонувала взяти книги, що сподобалися, додому. Відвідувачі із задоволенням скористалися цією пропозицією.

Високі, чисті почуття кохання, майстерно описані в літературному творі, спонукають нас духовно зростати, вивищуватись над буденністю, аби мати змогу самим пережити щось подібне. Тож радимо вам багато читати, щоб зрештою знайти ту любовну історію, на яку відгукнеться ваша читацька душа.







Немає коментарів:

Дописати коментар