вівторок, 3 жовтня 2023 р.

“На варті миру”


На 1 жовтня припадає одразу три величних свята ‒ День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисників та захисниць України. Цього дня українці вшановують усіх захисників, які, не шкодуючи власного життя, боролися за мир, свободу і незалежність нашої держави.
Напередодні, 28 вересня, в бібліотеці-філії №30 пройшов захід “На варті миру” за участю учнів та викладачів “Мистецької школи №13” та “Мистецької художньої школи №2”.
Концертну програму відкрила завідувачка філією Вікторія Петрівна Чекмарьова-Ланецька, яка привітала присутніх зі святом та віддала шану всім, хто воює зараз і хто віддав своє життя заради України та українців протягом століть.
Виставку художніх робіт учнів “Мистецької художньої школи №2” представила Вербич Світлана Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної работи. Діти відобразили у своїх роботах любов до рідної країни, повагу до наших героїчних захисників та мрії про міцну і мирну Україну.
Концертна програма виявилася досить насиченою. Юні музиканти, співаки та їхні викладачі створили неповторну атмосферу єдності, безмежної любові та гордості до нашої рідної Батьківщини. Яскравих позитивних емоцій додав виступ учнів театрального класу “Балаганчик” під керівництвом Надії Хохлової. Концерт вела викладач Наталія Бацанюк.
На заході були присутні постійні читачі та гості бібліотеки. Слухачі отримали неабияке задоволення від музичного свята, а також з цікавістю відвідали художню виставку.
Бібліотека-філія №30 висловлює щиру подяку за співпрацю КЗПСО “Мистецька школа №13 м. Одеси” під керівництвом Буц Інни Володимирівни та КЗПСО “Мистецька художня школа №2 м. Одеси”.
День Захисника України ‒ це мужності й геройства свято. І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато і тим, хто нині нам спокій береже і захищає маму, сестру і брата, велику нашу всю родину – рідну, вільну Україну.
Вітаємо всіх захисників і захисниць України, які щодня роблять неймовірне та виборюють нашу Перемогу! Шана і Слава нашим Героям!















Немає коментарів:

Дописати коментар