середа, 8 листопада 2023 р.

«Літературне чаювання »

 



7 листопада 2023 р. у «Обласному центрі соціально-психологічної допомоги» для ВПО з інвалідністю, за адресою вул. Червона, 11, пройшов захід «Літературне чаювання », проведений бібліотекою-філією № 30, відповідно до пункту 7 протокольного доручення наданого Одеським міським головою Геннадієм Трухановим.

Бібліотекар Юлія Романенко познайомила слухачів з відомим сучасним українським письменником Андрієм Кокотюхою, який вісім разів ставав лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова». Презентувала виставку та розповіла про книги, які користуються неабиякою популярністю серед читачів. Особливої уваги удостоїлися твори «Темна вода», “Червоний”, «Пророчиця», «Аномальна зона», “Живий звук”.

Серія «Вигнанець», це серія детективних ретро-романів про пригоди і розслідування київського сищика Платона Чечеля. Всього у циклі п`ять романів. Всі романи по праву вважаються бестселерами та здобули прихильність багатьох жінок та чоловіків.

Бібліотекарка зацікавила розповіддю слухачів та запропонувала переглянути буктрейлери за книгами Кокотюхи, що зробило її розповідь ще цікавіше. Захід завершився чаюванням зі смаколиками. Час пролетів не помітно. Людям, яки лишилися без своїх домівок, дуже потрібна увага та спілкування.

Зустріч пройшла в теплій домашній атмосфері, усі присутні отримали задоволення та позитивні емоції, які так важливі в наш час.







Немає коментарів:

Дописати коментар