суботу, 20 січня 2024 р.

«В єднанні сила: міць держави»

 19 счня в бібліотеці - філії № 30 пройшов урочистий концерт «В єднанні сила: міць держави» до Дня Соборності України , за участю викладачів та учнів КЗПСО " Мистецька школа N7 м.Одеси".


День Соборності України — свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Соборність означає, по-перше, об’єднання в одне державне ціле всіх земель, які заселяє конкретна нація на суцільній території. По - друге, – духовну консолідацію всіх громадян держави, їх згуртованість, незалежно від національності. Нарешті, соборність невіддільна від суверенітету й реальної незалежності народу. Ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців.

Щиро вітаємо мешканців України з Днем Соборності, з днем єднання українських земель. Нехай життя в нашій чудовій країні буде для кожного в достатку, радості та спокої. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло та затишно!

Дякуємо нашим партнерам КЗПСО " Мистецька школа N7 м.Одеси" за плідну співпрацю!













Немає коментарів:

Дописати коментар