вівторок, 11 вересня 2018 р.

Діти індиго. Хто вони і звідки.


2 вересня в бібліотеці № 30 пройшов інформ-дайджест «Діти індиго. Хто вони і звідки ». Захід відвідали юні читачі бібліотеки зі своїми батьками.
Бібліотекар Ольга Веселаго познайомила аудиторію з походженням терміна «Діти індиго». Присутні дізналися багато цікавої інформації про те, які властивості приписують дітям індиго. Такі як: високий рівень інтелекту, надзвичайна чутливість, телепатичні здібності і багато іншого.


Читачі були здивовані відомостями і про головну відмітну ознаку дитини індиго, яким є його «царствена», впевненість в собі, своїй значущості. У такої дитини висока зарозумілість, він ніби знає про себе щось таке, що не видно, не зрозуміло, невідомо іншим. Але це «щось» робить його у власних очах особливим, наділяє важливим призначенням.
Бібліотекар розповіла відвідувачам заходу також про характерні риси, якості дітей індиго. Наприклад, дітям індиго властиво невизнання авторитетів і правил, якщо вони йдуть врозріз з їх власним світоглядом. Їх неможливо змусити щось робити, якщо їм це не подобається. Такі діти дуже страждають від самотності і нерозуміння.

Аудиторії цікаво було почути ще й безліч приказок дітей індиго, такі як: «Старий друг краще за нові ...ролики», «Яке питання, така ... і ти», «Не помиляється той, хто ... знав відповідь» і інші.
По завершенні інформ-дайджесту, співробітник бібліотеки підкреслила, що дитина індиго - це така дитина який володіє незвичайними психологічними характеристиками і моделями поведінки. А це передбачає, що люди, які взаємодіють з подібними дітьми (особливо батьки), щоб досягти успіху, повинні змінити свій підхід до них і методи виховання. Так як в сучасному світі 90% дітей молодше 10 років належать до групи індиго.
Юним читачам та їхнім батькам дуже сподобався захід. Вони почули багато цікавої та пізнавальної інформації про дітей індиго, і подивилися кілька цікавих відеороликів про них.

Немає коментарів:

Дописати коментар