четвер, 2 червня 2022 р.

1 червня - Всесвітній День захисту дітей.

01-го червня до Дня захисту дітей співробітники бібліотеки № 30, разом з партнером бібліотеки, дитячим центром раннього розвитку «Росток» влаштували для дітей свято – бібліотечну парасольку «Хай буде щасливим дитинство моє». На захід завітали юні читачі бібліотеки та діти зі своїми батьками, які гуляли Кримським бульваром.

Цього святкового дня всіх дітей розважали аніматори, лунала весела музика, діти танцювали, співали пісні та отримували в подарунок фігурні кульки.

Бібліотекарі підготували для дітей бібліотечну парасольку з дитячими книжками в подарунок. Усі юні відвідувачі заходу з задоволенням обирали собі книгу, що сподобалася. А потім діти з великим натхненням малювали крейдою на асфальті.

Всі діти, які приходили сьогодні до бібліотеки, також отримували в подарунок книгу, кульку, солодкі призи та з радістю фотографувалися.

Дітям дуже сподобався захід, було д цікаво і весело, багато, хто охоче записався до бібліотеки.

Дитинство має бути щасливим попри війну та хвороби! Про розваги дітей все одно не можна забувати. Ми дуже сподіваємось, що скоро станемо щасливішими, коли переможемо. Дякуємо нашим військовим, які захищають нас щодня, і завдяки яким ми можемо влаштовувати такі події для дітей.

















Немає коментарів:

Дописати коментар