четвер, 9 червня 2022 р.

Собачки в бібліотеці.

Наше життя без домашніх тварин нудне та одноманітне! Адже вони приносять нам радість, любов та турботу. Майже у кожного вдома є собака, кішка, папужки, рибки. Ось і наші читачі та співробітники бібліотеки мають братів меньших, навіть декілька. До кожного вони прийшли різними шляхами. Хтось купив їх, комусь подарували, а хтось узяв собі, рятуючи від неминучої смерті на вулиці.

До нас приходять багато читачів зі своїми собачками. Деякі улюбленці знають дорогу та біжать до бібліотеки, випереджаючи свого господаря. А мопсик Макс готовий чекати на відкриття бібліотеки з 6-ої ранку.

Іноді до нашої бібліотеки забігає дворовий пес Рижик. Коли він захворів на бронхіт, ми робили йому уколи з антибіотиками, напували сиропом «Алтейка», вилікували і подарували йому життя. Він пам'ятає про нашу турботу і періодично відвідує нас.

А ось і Аліса, або Алісич, теж дуже любить свою господиню, яка її врятувала. Адже їх, четверо щенят, викинули до дверей ветеринарної клініки, неподалік бібліотеки. Наша співробітниця Юля одразу обрала собі цуценя та оточила його любов'ю та турботою. І незабаром, з нього виросла така чарівність, яка зараз усіх радує!

Приходять до нас із собаками різних порід, мастей та розмірів. І всі вони прекрасні, виховані та дружелюбні. Собачки теж беруть участь у виборі книг. Наприклад, Максік був шокований, коли дізнався, що його господиня читає книги про вампірів. Але трохи згодом і сам закохався у серію книг «Вампірські хроніки». Алісич ​​спокійно поводиться у світі фантастики, а Моллі обожнює детективи. Адже недаремно кажуть, що собаки схожі на своїх господарів!

Ніна Удалова


















Немає коментарів:

Дописати коментар