неділю, 4 вересня 2022 р.

Ліани Моріарті "Вірні, божевільні, винні".



Прочитала 4 книгу австралійської письменниці Ліани Моріарті "Вірні, божевільні, винні". Вона трохи слабша за попередні, але все одно читається з інтересом і легко. Це психологічна драма, історія звичайнісіньких людей, життя, яких перевертається завдяки одному дню. Інтрига в книзі тримається до самого кінця.
3 сімейні пари, 3 дітей та маленький песик зібралися на барбекю, де сталася подія, яку згадувати нікому не хочеться. Жарти, сміх, веселощі, але трапляється страшне, 2-річна дівчинка падає у фонтан і ледь не тоне. Після цього життя всіх дев'ятьох буквально руйнуються на очах.
3 сім'ї, 3 окремих світу, таких різних і несхожих один на одного, але чоловіки і дружини живуть у гармонії з собою, приховуючи сімейні таємниці, сварки: все заховано під міцним замком і після цієї події виходять назовні всі таємниці, емоції і почуття, що ретельно приховуються, оголюються.
У цьому романі описується безліч проблем у відносинах між близькими та просто знайомими людьми. Тут і складна жіноча дружба, і не прості стосунки у шлюбі, і проблемне дитинство. Роман хороший, думаю він багатьом сподобається.                                                                                                    У фонді нашої бібліотеці є також ще книги цієї авторки: « Велика маленька брехня» ; « 9 зовсім незнайомих людей »; « Таємниця мого чоловіка ». Рекомендую до прочитання! Ніна Удалова

Немає коментарів:

Дописати коментар