неділю, 11 червня 2023 р.

«Захоплюючий світ Тесс Геррітсен».

 



11 червня до 70 річчя від дня народження амеріканської письменниці Тесс Геррітсен в бібліотеці – філії № 30 відбулася моновиставка «Захоплюючий світ Тесс Геррітсен».

Бібліотекар Ніна Удалова представила американську письменницю китайського походження,створившую серію бестселерів у жанрі медичного та романтичного триллера. Авторка с дитинства цікавилась детективами мріяла стати письменницею ,але батьки вважали цю професію не надійною і вона стала лікарем з успішною практикою за плечима. Освіта та досвід допомогли письменниці створювати цікаві сюжети для написання своїх романів.

ЇЇ кращі книги – цикл романів про детиктива Ріццолі і патологоанатома Айлз «Хірург», «Учень», «Грішна», «Двійник», «Смертніці».По цім творам створен серіал, який став дуже популярним. Романи читаються з великим інтересом. Авторка заглядає у таємниці душі своїх героїв. Її героїні сильні жінки, яким вдається протистояти безумству кривавих маніяків. Герої книг – це живі люди зі слабкостями, страхами та надіями. Всі сюжети в книгах дуже закручені, тому читаються з великим інтересом.

Бібліотекар своєю розповіддю зацікавила читачів і вони взяли ці книги читати.








Немає коментарів:

Дописати коментар