суботу, 3 червня 2023 р.

Творча зустріч з одеською письменницею Іриною Лобусовою.

 



Для всіх книголюбів та поціновувачів детективного жанру 2 червня в бібліотеці-філії № 30 пройшла творча зустріч з одеською письменницею Іриною Лобусовою.

Ірина Лобусова – письменниця, відома детективними ретророманами, в яких вона зображує минуле нашого рідного міста. Перший роман «Королі Молдаванки» відразу став популярним. Одесити з легкістю впізнають в її романах вулиці та місця, де вони бувають кожен день. Те, що в першу чергу зачаровує в її книгах – це чудова, витончена мова, оригінальний стиль написання. Романи Ірини Ігорівни викликають захоплення та буквально ковтаються читачами.

У ході заходу письменниця розповіла гостям про свій творчий шлях, поділилася планами на майбутнє, відкрила секрети своєї творчої майстерні. Зустріч з улюбленим письменником – це своєрідне наближення читача до автора. Слухачі мали змогу поспілкуватися з Іриною особисто, задати питання, охочі отримали автограф та сфотографувались.

Творчий вечір пройшов в теплій, щирій, душевній атмосфері. Відвідувачі насолодилися живим спілкуванням з авторкою. Щиро сподіваємось на наступну зустріч!























Немає коментарів:

Дописати коментар