пʼятниця, 11 серпня 2023 р.

«Благословенна будь ти, молодосте!».

 



День молоді – чудове свято, яке дарує незабутні емоції та гарний настрій на довгий час. Цей день відзначається 12 серпня, у відповідності з указом Президента України від 28 липня 2021 року №-333/2021 «Про День молоді».

Свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Напередодні, 11 серпня, в бібліотеці-філії №30 пройшов концерт за участю учнів КЗПСО «Мистецька школа №7 м. Одеси» , присвячений Міжнародному дню молоді «Благословенна будь ти, молодосте!».

Бібліотекар Тетяна Херсун презентувала слухачам виставку сучасних книг, які користуються великим попитом у молоді.

Концерт вела викладач Степанова Марія. Відкрив програму учень 2 класу Данілішин Ростислав з українською піснею «Взяв би я бандуру».

Наступною пролунала пісня «Гей, Соколи» в виконанні Бігняк Катерини, потім слухачі насолоджувалися Етюдом в манері свінгу учня Позднова Микити.

Марта Доля заспівала пісню «Мама і я». Продовжує концерт учень 2 класу Позднов Микита з музикальною композицією «Тихо, як під час сходу сонця».

Чудову пісню «Україна – краса» заспівала Ковальова Софія. Овдієнко Поліна на гітарі виконала композицію «Танець».

Наступною відвідувачі прослухали пісню «На Україні» у виконанні Верещак Таїсії. Усіма улюблену пісню «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна виконала Позднова Катерина.

Подовжує програму ученица Захарова Аріна з піснею «Море казкове», а випускник Олександр Зубач на саксафоні виконав «Titanium».

Завершився концерт відомою композицією «Кумпарсита» у виконанні викладача Афанасьєвої Т. В.

Колектив бібліотеки-філії № 30 висловлює подяку викладачам КЗПСО «Мистецька школа №7 м. Одеси»:

Афанасьєвій Т. В.

Єрміловій Л. Д.

Дімітрову Ю. П.

Мощенко Л. Т.

Кочневій О. О.

Коваленко М. В.

Та концертмейстерам Колодочці М. В. і Яковлевій І. О.

Зі святом вас, молодь! Сьогодні ваш день, який найяскравіше говорить нам, що ви – саме ті, кому належить змінювати світ. Нехай же ваші рішення і ваші дії виведуть нашу країну до світла і процвітання! Сміливості вам, відваги та щасливого майбуття!























Немає коментарів:

Дописати коментар