середа, 25 жовтня 2023 р.

Бібліотечний урок «Мандрівка бібліотекою».

 



25 жовтня у бібліотеці – філії №30 для дітей пройшов бібліотечний урок «Мандрівка бібліотекою». Бібліотекарі Вікторія Соловйова та Тетяна Херсун раді були розповісти нашим потенційним читачам багато цікавого про бібліотечний світ. Був збагачений лексичний запас дітей словами: «стелаж», «формуляр», «абонемент». Пояснили, що кожна книжка має своє місце, правила користування книжками та як треба поводитися в бібліотеці.

Захід почався у читальній залі, діти дізналися які є довідники та енциклопедії, що таке галузева література. Особлива увага була проявлена до тематичних виставок. Діти дізналися що спілкуватися можна не тільки в діалозі, а й опосередковано, через виставку. Виставки привертають увагу читачів своїм нестандартним оформленням, яскравим кольором та книгами.

В абонементі показали де знаходяться різні відділи і як розділені книжки по тематиці. Познайомили з дитячім відділом. Бібліотекарі заохочували дітей ходити у бібліотеку, записуватися та брати книжки до дому.

Діти активно цікавилися бібліотечним життям, розширили свої пізнання, засвоїли, що книга була, є і залишається головним джерелом інформації та базових знань.














Немає коментарів:

Дописати коментар