субота, 28 жовтня 2023 р.

«Золота письменниця України»



18 жовтня у бібліотеці -філії № 30 була представлена моно виставка «Золота письменниця України», присвячена творчості Світлани Талан.

Світлана Олегівна Талан — українська письменниця, авторка романів в жанрі «реальних історій», відомих в Україні та за її межами.
Бібліотекар Ірина Смірнова познайомила відвідувачів з біографією та творчим шляхом письменниці.
Світлана Талан пише романи у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя. Усі твори на гостросоціальну тематику, незмінним залишається одне: головна героїня її книжок — жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою кохання: до чоловіка, до дітей, до батьківщини.
Світлана Талан займає активну громадянську позицію, проводить зустрічі з читачами у різних містах країни, зустрічається з молоддю та учнями, займається просвітницькою діяльністю. Вона займається волонтерською діяльністю. Зокрема, нею були анонсовані Всеукраїнські акції по збору книжок для бійців, також проводить з ними зустрічі. Письменниця анонсувала збір книжок українською мовою,
Сьогодні книги Світлани Талан купити можна в усіх куточках України. Авторка співпрацює з різними видавництвами, але більшість її книг побачили світ у «Клубі сімейного дозвілля». Відгуки Світлана Талан отримує зі всієї країни, адже її роботи дуже чуттєві сильні та реалістичні.
У 2011 році авторка отримала престижну літературну нагороду «Коронація слова» за роман «Щастя тим, хто йде далі».
Світлана Талан входить в трійку найпопулярніших авторок за версією журналу «Фокус» та має звання «Золотого письменника України». Роман «Розколоте небо» отримав нагороду «Вибір видавця» у конкурсі «Коронація слова». Письменниця плідно працює над новими книгами.
На виставці були представлені книги письменниці: «Купеля», «Де живе свобода», «Матусин оберіг», «Зловити промінь щастя» та ін. Читачі з зацікавленістью узяли книжки додому.




Немає коментарів:

Дописати коментар