понеділок, 13 травня 2024 р.

«Матусине ім’я святе».

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері.


Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.

Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що роблять для нас мами, за їх любов і розуміння.

Мама завжди з нами, вона оживає в нас і в наших дітях та внуках, у всьому нашому роді і береже нас та благословляє на добро.

У рамках проєкту «Тижні Добрих Справ» бібліотека – філія №30 разом з КЗПСО «Музична школа №7» м. Одеси провела два концерти «Матусине ім’я святе».

Перший пройшов у стінах нашої книгозбірні, повний зал гостей з задоволенням слухав юних артистів.

Продовжували свято матері в «Обласному центрі соціально-психологічної допомоги для ВПО з інвалідністю. Мешканців привітала зі святом завідувачка бібліотеки-філії №30 Вікторія Чекмарьова-Ланецька. Бібліотекар Тетяна Херсун порекомендувала , яки книжки про маму можно почитати, а КЗПСО «Музична школа №7» м. Одеси подарували чудовий концерт.

Материнство – маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість. Нехай ниточка, яка існує між матір’ю і дитиною, ніколи не рветься, нехай вона допомагає, захищає і підтримує з обох кінців. З Днем Матері!





Немає коментарів:

Дописати коментар