середа, 3 липня 2024 р.

«Англійський Злочин і Кара».


3 липня у бібліотеці-філії №30 Ніна Удалова провела виставку, присвячену англійському детективу - «Англійський Злочин і Кара».
На перших полицях класичні детективи Артура Конана Дойля та Агати Крісті. Шерлок Холмс та доктор Ватсон, Еркюль Пуаро та місіс Марпл вже давно стали нашими улюбленими героями.
Всі ви знаєте Джоан Роулінг, як автора книг про Гаррі Поттера, але виявляється вона написала серію детективних романів під псевдонімом Роберт Гелбрейт. Історії розповідають про розслідування приватного детектива Корморана Страйка та його партнера Робін Еллакотт, це книги: «Дурна кров», «Смертельна білизна», «Шовкопряд», «Поклик зозулі». Книги дуже цікаві і мають великий попит, за романами знятий захоплюючий серіал.
Представляємо вам нове ім'я – Роберт Бриндза. Він з'явився зі своїми книгами зовсім недавно, але швидко набув популярності. На виставці представлені його книги "Дівчина у льоду", "Холодна кров", "Чорні піски".
Пола Гоукінз стала відома після свого роману «Дівчина в потязі», її нові романи «Глибоко під водою» та «Вогонь, що тліє» відразу стали популярними.
Письменниця Кейт Аткінсон стала відома завдяки книгам про приватного детектива Джексона Броулі, на виставці представлені її книги «Злочини минулого», «Велике небо», «Чи чекати добрих звісток».
Читачі з великою цікавістю слухали бібліотекаря, яка дуже любить детективний жанр, тому змогла своєю розповіддю захопити та зацікавити відвідувачів.









Немає коментарів:

Дописати коментар