четвер, 19 вересня 2024 р.

«Школа від давнини до сучасності».

 Бібліотека-філія №30 завітала до безпечного простіру жінок та дітей, які потрапили в складні життеві обставини, котрий функціонує за підтримки Unicef, благодійного фонду Вітри Змін, в складі «Обласного центру соціально-психологічної допомоги для ВПО з інвалідністю».


Вересень це перший місяць осіні, він буває різним теплим, прохолодним, сонячним або похмурим, але завжди вересень для дітей це початок навчального року.

Саме тому бібліотекарі обрали темою для дітей «Школа від давнини до сучасності». Яскраву історію розвитку шкіл на теріторії України, цікавинки про школу, шкільну форму та шкільне приладдя про які вони, можливо не знали, розповіли дітям Тетяна Херсун та Вікторія Соловйова.

Діти мали змогу створити свій проект – макет сучасної школи за допомогою бумаги, олівців так клею. Малювали, клеїли з великою наснагою, самостійно побудували свої чудові фантазійні школи. РЕЗУЛЬТАТ БУВ ВРАЖАЮЧИМ, ВСІМ СПОДОБАЛОСЬ.

В процесі заходу бібліотекарі порекомендували дітям завітати до бібліотекі та прочитати книги про школу, такі як :

«Гаррі Поттер і філософський камінь»- Джоан Ролінґ;

«Джури козака Швайки» - Володимир Рутківський;

«Гармидер у школі» - Джеремі Стронг;

«Дивовижні пригоди в лісовій школі» - Всеволод Нестайко.

Школа, саме вона, як мати, дала путівку в життя багатьом. І саме шкільні дні і роки залишаються в нашій пам’яті найяскравішими сторінками з нашого дитинства і ранньої юності, сповненими світла і добра.












Немає коментарів:

Дописати коментар