середа, 4 вересня 2024 р.

Мішель Бюссі "Я надто довго мріяла"

 Бібліотекар Ніна Удалова рекомендує:



Книга французького письменника Мішеля Бюссі "Я надто довго мріяла" - це не традиційний трилер, це не класичний детектив, це складно влаштований психологічний роман із загадками, з роздумами, наскільки сильно наше минуле впливає на наше сьогодення.

У Мішеля Бюссі майже стирається грань між детективом та глибоким психологічним романом, в основі якого лежать історії людських доль.

Багатошаровий, атмосферний роман написаний у двох часових проміжках і тепер будуть повторення з минулого. Ще буде любовний трикутник та сімейні драми. Це історія кохання завдовжки 20 років.

Головна їй героїня книги Наталі все своє життя працює стюардесою Зараз їй 53 роки, солідний вік для стюардеси, але вона літає. Для неї це навіть не робота, а свобода Вона намагається втекти від домашньої рутини, від непростих стосунків з дочкою. У 1999 році у неї трапився роман з музикантом, в якого вона закохалася без пам'яті. Минуло 20 років і все повторюється - вона потрапляє в ті самі місця, у ті самі ситуації, що тоді. Чи це випадковість?

Кому читати цю книгу? Тим, кому подобаються легкі детективи, хто не любить багато крові, але любить поламати голову над загадками сюжету.А вони тут будуть!



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар