середу, 24 січня 2018 р.

Як на ваш художній смак?

 5 січня у бібліотеці № 30 відбулося відкриття книжною виставки-
рейтингу "Як на ваш художній смак"?. Для усіх читачів бібліотеки ця виставка буде функціонувати упродовж 3-х місяців. Бібліотекар Ніна Удалова у відділі абонемента оформила книжну виставку-рейтинг "Як на ваш художній смак"? у вигляді вішалки, на якій підвішені улюблені книги читачів. Виставка є також акцією "Підвішена книга", суть якої - популяризація читання. Будь-який читач може на один тиждень "підвісити" свою улюблену книгу зі своїм відгуком, рецензією. Таким чином, упродовж 3-х місяців читачі обмінюватимуться книгами, які їм особливо сподобалися. А потім, за результатами проведення, бібліотекар складе рекомендаційні списки улюблених книг активних читачів-учасників, а також складе рейтинг самих-самих цікавих книг нашої бібліотеки.

Бібліотекар презентувала книги, підвішені на виставці деякими читачами, розповіла про акцію "Підвішена книга" і запропонувала тим, що бажають прийняти участь в акції, залишити свій відгук про улюблену прочитану книгу в книзі відгуків.Серед книг, підвішених читачами, виявилися такі: М. Трауб "Нам виходити на наступній", "Чужій", Ю. Несбьо "Мисливці за головами", А. Леонт'єв "Шоу в жанрі трилера", Ф. Джеймс "Пристрасть до смерті", П. Корнуэлл "Чорна мітка", О. Роллинс "Диявольська колонія", Д. Чемберлен "Татко напрокат", С. Філіпс "Ну хіба вона не красунька"?, Перес Реверто "Клуб Дюма або тінь Рішельє", О. Рой "Павутина брехні", А. і С. Литвиновы "Золота діва", М. Март "Тим важче буде падіння".

Ця книжкова виставка-інсталяція дуже зацікавила читачів, і вони з великим задоволенням погодилися обмінюватися книгами з вішалки. Бібліотекарі впевнені, що результат акції "Підвішена книга" і самої виставки - активізація читання, збільшення кількості книговидач на абонементі, складання читацьких рейтингів найцікавіших книг і активних читачів, проведення творчих конкурсів з самих читаних книг. Бібліотека-філія № 30 запрошує усіх читачів з січня по березень 2018 року познайомитися з нашою чудовою книжковою виставкою "Як на ваш художній смак?" і прийняти участь в акції "Підвішена книга"!

Немає коментарів:

Дописати коментар