понеділок, 19 лютого 2018 р.

Пластилінова казка


   
15 лютого у бібліотеці № 30 пройшов майстер- клас ліплення з пластиліну. У бібліотеці з 12 січня відкрилася і зараз діє виставка пластилінових скульптур "Пластилінова казка". Познайомитися з виставкою і навчитися ліпити з пластиліну фігурки прийшли вихованці Центру реабілітації осіб з недоліками психофізичного розвитку, відділення працетерапії Суворовського району. На заході були присутні також викладач і батьки дітей.

Автор пластилінових виробів Анатолій Трач познайомив юнаків зі своєю експозицією і розповів про те, як він створював свої роботи, за мотивами яких творів, казок або мультфільмів. Анатолій Трач дуже цікаво і детально розповів присутнім про кожну свою роботу. Хлопці і дівчата ставили майстрові питання про техніку виготовлення цих скульптур і вгадували героїв казок і інших творів.
А потім, Анатолій Трач запропонував дітям показати майстер-клас, як ліпити з пластиліну фігурки тварин. Враховуючи любов юнаків до тварин, а також символічність того, що як раз 16 лютого настане рік жовтого собаки по східному гороскопу, усі дружно вирішили виготовити з пластиліну собаку.


Хлопці і дівчата дуже захоплено і з великим інтересом занурилися в процес ліплення собачок.
В усіх в результаті дуже гарно вийшло виготовити своїми руками маленький пластиліновий виріб. Собачки вийшли красиві і чудові. 

Юнаки були в повному захваті.
Пізнавальний захід усім дуже сподобався. Усі отримали масу позитивних емоцій і заряд відмінного настрою.
 Усі вихованці Центру реабілітації, а також батьки і викладач, висловили бажання ще безліч разів відвідувати бібліотеку з різними майстер-класами, для придбання навичок навчання ще чомусь потрібному і цікавому.

Немає коментарів:

Дописати коментар