середу, 15 серпня 2018 р.

Дивовижний світ тварин

8 червня в бібліотеці № 30 для вихованців шкільного табору 6-го класу СШ № 15 відбулася бесіда-гра «Дивовижний світ тварин».
Завідуюча бібліотекою-філією № 30 Ірина Нерубащенко спочатку провела для вихованців шкільного табору екскурсію по бібліотеці. Вона повідала вихованцям шкільного табору багато цікавого про історію розвитку бібліотек і книг, познайомила з абонементом і читальним залом.

Ірина Нерубащенко також показала, як орієнтуватися в цьому різноманітному книжковому світі, розповіла про наші найцікавіши книжкові виставки та заходи, яі проводить бібліотека.

А потім для відвідувачей бібліотеки почалася захоплююча розповідь-бесіда з елементами гри «Дивовижний світ тварин». Ірина Нерубащенко запропонувала школярам стати справжніми захисниками природи, а для цього необхідно добре знати, що належить до живої природи.
Діти с захопленням відповідали на запитання вікторини та відгадували загадки, читали зашифровані назви тварин (ребуси), де вони проявили свої знання щодо світу тварин. А потім завідуюча бібліотекою розповіла багато цікавої інформації про лісових мешканців, щоб віхованці шкільного табору могли ближче дізнатися про цих тварин. Наприклад, усі почули про те, як полюють лисиці, як зайці-стрибуни виживають в лісі, заплутуючи свої сліди, для чого звірям хвости та багато іншіх цікавих відомостей.
Юні гості бібліотеки з задоволенням приймали участь в цьому заході, вони розширили свої знання про тварин та середовище їх існування. Вони ще більш зрозуміли, як важливо розумно, бережливо ставиться до природи, дбайливо ставиться до тварин, проявляти до них чуйність, доброту, милосердя.

Немає коментарів:

Дописати коментар