суботу, 26 січня 2019 р.

В новий рік разом з книгою

12 січня в бібліотеці № 30 відбувся літературний гороскоп «В новий рік разом з книгою». Захід відвідали постійні читачі бібліотеки.
Співробітники бібліотеки підготували книжкову виставку-гороскоп, де література підібрана за знаками того чи іншого гороскопу. Ця виставка функціонуватиме протягом усього року. Бібліотекар Вікторія Чекмарьова-Ланецька презентувала виставку, розповівши читачам про літературний гороскоп, який підкаже, з якої книги слід розпочати Новий рік.

Читачі з цікавістю дізналися про книги, які їм варто почитати в 2019 році відповідно до свого гороскопу за знаком зодіаку. Вони почули, який саме літературний герой стане для читача альтер-его в наступаючому році? Який літературний твір буде нагадувати його життя? Які книги варто прочитати, щоб відчувати себе краще?
Так, наприклад, знаку Овна відповідає книга Грибоєдова «Горе від розуму». Овен – типовий Чацький, який через свою прямолінійність і категоричність ризикує поставити під удар як особисте життя, так і кар'єру. В 2019-му році овну краще вчитися миритися з недоліками і помилками оточуючих, щоб зберегти власні нерви і стосунки з близькими. У цьому йому може допомогти книга Еріка Берна «Ігри, в які грають люди. Ця книга навчить краще розуміти мотиви власних і чужих вчинків і причини виникнення конфліктів. Тактовність – ось головний девіз в новому році.

В ході заходу, бібліотекар розповіла читатачам про літературу всіх 12-ти знаків зодіаку. До кожної книги прикріплена захоплююча інформація по кожному знаку зодіаку. Таким чином, будь-який читач бібліотеки має можливість ознайомитись з такою незвичайною і цікавою книжковою експозицією, дізнавшись про книгу і героїв у відповідності зі своїм гороскопом, а також взяти додому почитати цікаві їм видання.

Немає коментарів:

Дописати коментар