суботу, 26 січня 2019 р.

Чарівний талісман – жовта свинка



19 січня в бібліотеці № 30 відбувся майстер-клас з виготовлення виробів з полімерної глини «Чарівний талісман – жовта свинка». На нього були запрошені усі бажаючі навчитися ліпити з полімерної глини фігурки – юні читачі бібліотеки, члени гуртка «Шалений равлик», а також учні 1-Б, 2-Н класів гімназії № 7, учні 2-В класу УВК №13, учні 4-Г, 5-Б класів ЗОШ №24 і учні 7-А класу ЗОШ № 48.


Майстер з виготовлення виробів з полімерної глини Наталя Андріанова розповіла учасникам заходу про це дивовижне мистецтво. Усі дізнались, що полімерна глина – це унікальний матеріал, за допомогою якого можна створювати дивовижні скульптури, прикраси і флористичні букети. З цього матеріалу можна витворити, дійсно, шедеври. Вони надихають людей різного віку зайнятися цією творчістю.

Оскільки 2019-й – це рік жовтої свині, Наталя Андріанова запропонувала юним читачам виготовити брелоки з фігурками свинок. Усі з задоволенням поринули у творчий процес ліплення фігурок.

У процесі майстер-класу, кожен учасник ліпив свою фігурку-свинку жовтого і рожевого кольорів. Результатом клопіткої праці стали чудові брелоки у вигляді свинки, які по завершенні ліпки ще були обпалені в маленкій електропечі для затвердіння.

Майстер-клас пройшов пізнавально, цікаво та захоплююче і дуже сподобався усім учасникам, у яких з’явилися дуже гарні талісмани року.

Немає коментарів:

Дописати коментар