четвер, 31 січня 2019 р.

Квест-гра «Січень – зими середина»




27 січня в бібліотеці № 30 відбулася чергова зустріч юних читачів бібліотеки, членів гуртка інтелектуального і творчого розвитку «Шалений равлик». Вони зібралися для того, щоб знову взяти участь в пізнавальній, захоплюючій і розважальній квест-грі під назвою «Січень – зими середина».



Спочатку ведучі бібліоквесту бібліотекар Ольга Веселаго і керівник гуртка «Шалений равлик», педагог логопед-дефектолог за освітою Наталя Сабурова запропонували членам гуртка дати характеристику місяця січня. Учасники квест-гри повинні були згадати, що буває в січні, назвати події або ознаки січня, які відбуваються в січневі свята.

А потім, ведучі заходу розповіли про січень безліч різних цікавих фактів. Наприклад, діти дізналися, яка зазвичай природа в січні, як зимують в цей період тварини і птахи, дерева і чагарники. Вони розповіли також про традиції проведення січневих свят в Україні.



Після пізнавальної інформації діти з задоволенням взяли участь у квест-грі. Оскільки учасниками гри були діти тільки молодшого шкільного віку, то команди вирішили поділити на хлопчиків і дівчаток. Хлопчики були в команді під назвою «Чародії», а дівчатка – під назвою «Крила». Учасники кожної з команд діставали з коробочки фантики із завданням та підказкою до пошуку літери-ключа.



Ця квест-гра, як завжди була веселою і пізнавальною. Виконуючи завдання, діти відповідали на питання вікторини та відгадували загадки на тему січня. А також виконували завдання на швидкість, такі, як «Зимові геометричні фігури», «Новорічні знаходилки», «Фруктовий сад».




Члени гуртка «Шалений равлик», як завжди, були в захваті від квест-гри. Їм сподобалося виконувати всі завдання, але самими веселими, були пошуки літер-ключів. В цій квест-грі обидві команди склали ключове слово – «Січень».



Всі члени гуртка «Шалений равлик» чудово впоралися із завданнями, але найактивнішими в квест-грі в цей день виявилися гравці команди дівчаток «Крила», які отримали найбільшу кількість балів та швидше за інших знаходили ключі.


По завершенні заходу, всі діти отримали подарунки. Було дуже весело, цікаво, пізнавально і захоплююче. Всі отримали масу позитивних емоцій, висловивши бажання зустрітися знову якомога швидше для участі в наступній квест-грі.



Немає коментарів:

Дописати коментар