суботу, 20 липня 2019 р.

В казковій країні Лукомор’я


06 червня в бібліотеці № 30 до 220-річчя від Дня народження О.С. Пушкіна пройшла літературна вікторина «В казковій країні Лукомор’я». Захід відвідали діти з літнього табору НВК № 13.
Співробітники бібліотеки спочатку провели для дітей екскурсію по книжковому дому, познайомивши їх з різноманітними книжковими виставками, дитячими книгами і письменниками.


Потім, ведуча заходу, бібліотекар Вікторія Чекмарьова-Ланецька представила дітлахам книжкову виставку, присвячену біографії і творчості О.С. Пушкіна. Присутні дізналися про цікаві факти з дитинства великого поета, яким він був за характером, про його інтереси, розвиток та освіту.

А далі, в ході заходу, вихованці шкільного літнього табору з задоволенням взяли участь в цікавій, захоплюючій літературній вікторині по казках Пушкіна. Учасники повинні були правильно назвати героїв відомих казок, або за сюжетом, діями літературних героїв визначити назви казок, таких як «У Лукомор'я дуб зелений», «Казка про мертву царівну та сімох богатирів», «Казка про рибалку та золоту рибку», «Казка про попа і наймита його Балду», «Казка про золотого півника» та інші. Всі учасники чудово впоралися із завданнями вікторини, правильно відповівши на питання.

Всім відвідувачам дуже сподобався проведений захід, вони захотіли стати читачами і охоче записалися в бібліотеку, взявши додому обрані книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар