суботу, 20 липня 2019 р.

Верісаж новинок


12 червня в бібліотеці № 30 відбувся огляд нових надходжень «Верісаж новинок». Познайомитись з книжковими новинками прийшли постійні читачі бібліотеки.
Бібліотекар Олена Іванова провела для читачів огляд нових надходжень, які бібліотека нещодавно отримала в фонд читальної зали. Вона познайомила аудиторію з книжковою виставкою «Вернісаж новинок» і цікаво, оглядово розповіла про цю літературу з різних галузей знань.


Наприклад, з галузі історії і міфології присутні дізналися про такі книжкові новинки, як Катерина Сегацкова «Війна на три букви», Вадим Пащенко «Антична література», «Міфи та легенди українців». З мистецтва та культури – Сергій Безклубенко «Мистецтво: терміни та поняття», «Театр і кіно. Дитяча енциклопедія», Андрій Нагачевський «Побутові танці канадських українців», Володимир Назарук «Я театр: Поезія». З психології – «Дитина в сучасному просторі. Навчальний посібник», «Сучасні діти – відображення цінностей дорослого світу. Методичні рекомендації», «Основи психології. Підручник». А також про нові книги з інших галузей знань таких, як філософія і релігія, педагогіка, економіка.

Звертаючи увагу читачів на нові надходження, бібліотекар зазначила актуальність та інформативність цієї літератури з урахуванням інтересів і потреб аудиторії.

Співробітник бібліотеки змогла зацікавити постійних читачів читальної зали новинками тематичної літератури. Розповідаючи про ці книги, вона використовувала в матеріалах лише найцікавіше і найсуттєвіше. Захід присутнім сподобався своєю яскравістю і пізнавальністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар