неділю, 24 квітня 2022 р.

23 квітня - Всесвітній день книги і авторського права.

23 квітня, до Всесвітнього дня книги і авторського права, співробітниками бібліотеки № 30 була організована бібліолавочка «Любов до книги нас єднає».

Спочатку, традиційно в цей святковий день, захід розпочався з акції в бібліотеці: «Першому читачеві – книга, першій читачці – троянда».

А потім, бібліотекарями була проведена рекламна акція «Bookcrossing на Кримському бульварі». Кримський бульвар є одним із найулюбленіших місць для відпочинку мешканців селища Котовського. Співробітники бібліотеки відібрали захоплюючі видання для буккросингу, серед яких були романи сучасних вітчизняних та зарубіжних майстрів прози.

Для залучення читачів до бібліотеки в кожну книгу були вкладені рекламні закладки з адресою бібліотеки-філії № 30. В ході буккросингу бібліотекарі дарували книги перехожим і відпочиваючим на лавках людям, розповідали про заходи, що проводяться бібліотекою-філією № 30, про книжкові фонди, про те, як корисно багато читати. Багато учасників акції виявили бажання записатися до бібліотеки.

Для жителів Суворовського району така рекламна акція, як «Bookcrossing на Кримському бульварі», проводиться бібліотекарями з 2013 року і вже стала доброю традицією, яка показує, що люди з великим задоволенням читають художню літературу.

Від читачів і перехожих на Кримському бульварі бібліотекарі почули привітання та побажання збільшення хороших книг, миру і всього найкращого.














Немає коментарів:

Дописати коментар