пʼятницю, 27 травня 2022 р.

Що читають чоловіки?

У цей воєнний час вже менше чоловіків приходять до бібліотеки, але, все одно, без них аж ніяк не обійтися. Улюблені жанри літератури в них – фантастика і детективи. Дуже популярні письменники, які пишуть в стилі жорсткого детективу: Жан-Крістоф Гранже, Франк Тільє, Ю Несбьо.

Великим попитом користується Роберт Гелбрейт із серією книг про приватного детектива Корморана Страйка. Це перший твір Дж. К. Роулінг, створений у детективному жанрі та під псевдонімом Роберта Гелбрейта. За мотивами цих книг знято захоплюючий серіал.

Дуже популярні книги Жоеля Діккера, вони подобаються як чоловікам, так і жінкам.

Та й чи можна обійтися без фантастики? Твори у цьому жанрі дуже користуються попитом серед чоловіків і ми можемо запропонувати величезний вибір. Тут є бойова фантастика, космічна, віртуальна, гумористична, любовна. Багато хто любить читати про "попаданців" в інші світи.

Молодь захоплюється творами, за якими створені комп'ютерні ігри та книжки із серії "Сталкер".

Книжковий фонд нашої бібліотеки дуже великий, різноманітний та періодично поповнюється новинками. Кожен, хто приєднається до наших читачів, стане трішки щасливішим і зробить своє життя яскравішим та світлішим. Тому не гайте часу – поспішайте до бібліотеки.

Бібліотекар Ніна Удалова.














Немає коментарів:

Дописати коментар