пʼятницю, 10 червня 2022 р.

Все буде Україна!

09 червня співробітники бібліотеки № 30 організували патріотичний концерт «Все буде Україна». На захід завітали солісти Крижанівського хору «Любисток» при Будинку культури, а також читачі бібліотеки та перехожі, що гуляли Кримським бульваром.

Патріотичний концерт «Все буде Україна» відбувся біля бібліотеки і був влаштований на підтримку воїнів української армії та тих наших земляків, які безпосередньо перебувають в зоні бойових дій, а також задля підняття духу жителів і гостей Одеси.

Участь у концерті взяли артисти Крижанівського хору «Любисток» при Будинку культури – художній керівник хору «Любисток», баяніст Олександр Вдовиченко та солісти хору Олександр Хміль і Олексій Пластуненко.

Вони виступали протягом години та виконали багато різноманітних пісень про війну, кохання та про мирне життя. Спочатку заспівали авторську пісню Олександра Вдовиченка «Болить серце України», а потім: «За широким, за Дніпром», «Гей, соколи!», «Розпрягайте, хлопці, коней», «Дивлюсь я на небо», «Смерека», «Червона рута», «Ніч, яка місячна», «Місяць на небі», «Пісня про рушник», пісні про Одесу, та багато інших українською та польською мовами.

Артисти хору створили атмосферу єднання, патріотизму та віри у незламність нашого українського народу. Під час концерту глядачі не стримували емоцій, діти та дорослі щиро підтримували артистів, підспівували й аплодували.

Насамкінець, разом заспівали Державний Гімн, який на єдиному патріотичному подиху підхопили всі присутні на заході.

Ми глибоко переконані, що кожен має робити те, що може. Лікарі роблять свою справу, рятувальники – свою. А ось артисти дають концерти задля підтримки бойового духу військових та підтримки мирних мешканців України. Величезна подяка та низький уклін захисникам, що вселяють надію на перемогу, крок за кроком виборюють її. Ми дуже пишаємось нашими героями!











Немає коментарів:

Дописати коментар