вівторок, 19 липня 2022 р.

Книжкова виставка "Читання на всі смаки й уподобання"

19 липня в бібліотеці № 30 відбулася книжкова виставка «Читання на всі смаки й уподобання». На захід завітали юні та дорослі читачі бібліотеки.


Бібліотекар Ніна Удалова провела опитування серед наших читачів, які найцікавіші книжки вони прочитали останнім часом. На основі цього опитування було створено виставку «Читання на всі смаки й уподобання» , в якій було розказано про ці захоплюючі книги

Великим попитом користуються книги Кейт Мортон: «Далекий годинник»,«Забутий сад», «Хранителька таємниць». У її романах є все: і кохання, і детектив,і пригоди та знаходження у двох тимчасових вимірах.

Дуже цікава тетрологія Елен Ферранте «Моя геніальна подруга». Прочитавши ці романи, ми проживаємо життя разом із двома подругами від юності до зрілих років.

Але як же нам обійтися без детективів, якими багато хто захоплений? Серед них автори: Ю. Несбе зі своїм циклом про детектива Харрі Холе, всесвітньо відомі Донато Каррізі та Сандроне Дацієрі. З'явилися і нові імена в цьому жанрі: А. Дж. Фінн «Жінка у вікні»,Ш. Лапіння «Подружжя по сусідству», С. Пекканен «Дружина між нами».

Багатьом подобається Кетрін Вебб. Її романи: «Потайні місця», «Незримі», "Зникнення". У цих книгах є кохання, злочини, пристрасть. "

Наші читачі зацікавилися цією виставкою та взяли більшість книг додому.


Немає коментарів:

Дописати коментар