вівторок, 16 травня 2023 р.

"В душі бринить струна єдина - родина, книга і дитина"





Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня (резолюція A/RES/47/237 від 20.09.1993 р.). Вперше це свято було відзначено 15 травня 1994 року.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Міжнародний день сім’ї відзначають і в нашій країні. Дуже хотілося б, щоб цей день став особливим святом, адже українці споконвіків славилися міцними сімейними устроями, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матер

Родина була і залишається хранителькою духовних цінностей, родинних традицій, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку.



















 

Напередодні в бібліотеці – філії № 30 пройшов концерт за участью учнів КЗПСО «Мистецька школа №7 м. Одеси»

Розпочався наш концерт піснею Галинки Баган «Мій оберіг — моя родина» виконавець Сірих Катерина, прозвучала гітара у виконанні Сорокіна Назара.

Відому п’єсу Жерара Буржуа «Мама» виконали дует — Данілішин Ростислав, баян, та Юрданова Кіра, гітара. Пісню композитора Юрія Рибчинського на вірш В’ячеслава Полянського «Мрії збуваються», для нас заспівала Кожома Марія

П’єсу Якова Степановича Степового «Ой-ру-ду-ду» виконала Сухініна Маргарита.

І знов звучить гітара! Павло Оскарович Вещицький, «Шарманка» - Овдієнко Поліна

Слова та музика Наталії Май, «Донечка» - Лук’яненко Аліна.

Ми почули кларнет. «Гавот» Джованні Батісти Мартіні у виконанні Сухоцької Христини, та українську народну пісню «Ой там на горі» від Шаталової Ілони.

Немає коментарів:

Дописати коментар