неділя, 13 жовтня 2024 р.

«Гармонія, натхнення та щастя»

 Сьогодні, 13 жовтня 2024 року, в Україні відзначається День художника.


День художника України — це час, коли вшановуються талановиті люди, які створюють неповторні твори мистецтва, даруючи нам естетичне задоволення та відкриваючи нові горизонти відчуттів. Це свято об’єднує художників різних жанрів і стилів, підкреслюючи значущість творчості в житті суспільства.

До цього свята в бібліотеці-філії № 30 відкрилась виставка робіт учнів «Мистецької художньої школи № 2 м. Одеси», «Гармонія, натхнення та щастя»

Святкування Дня художника України є важливим не тільки для творчої спільноти, але й для всього суспільства. Відзначення цього свята сприяє популяризації мистецтва, розвитку культури та взаємопідтримці серед представників творчих професій, зміцнює позиції українського мистецтва в світі.

Щиро вдячні директору художньої школи Дзукашвілі Наталії Валентинівні та заступнику директора з навчально-виховної роботи Вербич Світлані Володимирівні за співпрацю та партнерство! Вітаємо вас, ваших учнів та увесь колектив вашої творчої школи З Днем художника України! Нехай ваші пензлі та олівці створюють шедеври, а натхнення ніколи не залишає вас. Бажаємо яскравих фарб у житті та на полотні!





Немає коментарів:

Дописати коментар