пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

Королеви жанру. Жіночий детектив


3 березня в бібліотеці № 30 пройшов гурман-вечір «Королеви жанру. Жіночий детектив», приурочений до Всесвітнього дня письменника. На захід завітали члени клубу «Книгоман» і постійні читачі бібліотеки.


Бібліотекар Ніна Удалова спочатку познайомила читачів з книжковою виставкою «Королеви детектива», цікаво презентувавши літературу, представлену на ній. Читачі з задоволенням прослухали інформацію про авторів-жінок, які пишуть в жанрі історичного детективу, а також гумористичного детективу і детективу-загадки.
У своїй розповіді бібліотекар акцентувала увагу аудиторії на таких відомих письменницях, як Елізабет Джордж, Філліс Дороті Джеймс, Тесс Герритсен, Патрісія Корнуелл, Роберт Гелбрейт, Мартіна Коул, Наталія Александрова, Тетяна Полякова, Людмила Міллевская, Ольга Степнова, Василиса Осокіна, Дарина Калініна, Галина Куликова.
Ніна Удалова, рекомендуючи детективні романи, написані цими авторами-жінками відзначила, що вони дуже захоплюючі, цікаві і не дарма заслужили любов читачів, що вважають за краще детективний жанр. А потім, відбувся гурман-вечір, де читачі розташувалися за солодким столом, і, з чашкою кави і чаю, в затишній, теплій атмосфері обговорювали цікаву детективну літературу улюблених письменниць

Немає коментарів:

Дописати коментар